Pedoszosok

Pedoszosok

A titkos énem

2023. február 04. - kissat

    Ez a történet egy tűz erejével bíró tündérlányról és a kalandos életéről szól. Korában el nem tudta volna képzelni, hogy ilyen izgalmas lesz. Még álmában sem gondolta volna, hogy így megváltozik az élete.

    Los Angelesben járunk. Hirtelen egy hosszú, vörös hajú lány lépett ki egy ajtón. Ő volt Bloom. Nagyon izgatott állapotban volt, mivel a szülei most iratták be egy messzi iskolába, ami tele van tündérekkel, de a szülők ezt nem tudták. Bepakoltak a csomagtartóba, és megkezdték az utat az iskolához.

Mikor odaértek, kipakolta a bőröndjét, és elköszönt a szüleitől. Ahogy belépett a kapun, meg is lepődött, mivel egy hatalmas kastély féle iskola fogatta. Nem tudta merre vagy hova is menjen, mert nem ismert senkit se. De hirtelen odalépett hozzá egy zöld ruhás, mosolygós lány.

- Szia! Te új vagy itt, nem? Terra vagyok, segítsek valamiben esetleg - kérdezte a lány.

- Hello! Igen, Bloom vagyok. Nemrég iratkoztam be, de nem ismerem még a helyet, szóval lehet, el kéne egy kis segítség. - válaszolt kuncogva Bloom.

- Szuper, szívesen segítek. Gyere, körbevezetlek! - felelte rá lelkesen Terra.

Elindultak a harcpálya felé. Bloom először nagyon meg volt szeppenve a harcosok és a különféle varázserejű tündéreket látva. Ahogy sétáltak Terrával, egyre többet megtudtak egymásról, mint pl. hogy Terra tudja irányítani az ágak, levelek, növények mozgását. Bloom is mesélt a varázserejéről, és azt is, hogy milyen kárt okozott vele otthon. Mikor visszaértek a körbevezetésből, egy szőke hajú lány kezdte őt méregetni. Terra beszámolt róla, hogy ő Alfea hercegnője, Stella, egy elég nagyképű lány, szóval ha olyat mond neki, ne törődjön vele.

- Hát jól van, Bloom, úgy látszik, már mindent tudsz, hogy mi hol van. Egy szobába fogunk lakni, szóval már nagyon izgatott vagyok! - mondta Terra.

- Ohh tényleg? Örülök neki! Még visszamegyek a bőröndjeimért, és megyek is. - mondta Bloom, és ezzel el is köszöntek.

Bloom észrevett egy fiút a bőröndje mellett, szőke hajú erős fiú volt, ebből gondolta, hogy biztos harcos lehet.

- Kidobtak otthonról, hogy ilyen sok bőröndöd van? – szólította meg nevetve a fiú.

- Haha, nagyon vicces valaki itt! Egy ilyen menő helyre mindent el kell rakni! - válaszolt Bloom.

- Igazad van! Amúgy Sky vagyok. És a te neved?- mosolyogta a fiú.

- Hé Bloom!! Gyere, ki kell pakolnod! Az igazgató beszélni akar veled! - kiabálta Terra.

Mindkettőjüket meglepte a gyors infó, de Bloom gyorsan összeszedte a holmijait, és elindult.

- Bocsánat, de mennem kell, majd még úgyis találkozunk! - kiabálta Bloom.

- Hé! A nevedet nem is tudom így, hogy találjalak meg? - felelte Sky.

- Bloom vagyok! - válaszolta.

Bloomnak nagyon jólesett, hogy egy fiú érdeklődik iránta. Sky nagyon nagy nyomott hagyott benne, de jó irányból. Nagyon szeretne még találkozni a harcos fiúval, de most inkább az érdekli, miért is akar beszélni vele az igazgató?

Készítetette Fluttershy

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pedoszosok.blog.hu/api/trackback/id/tr918041464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása