Pedoszosok

Pedoszosok

Arcápolás

2023. február 04. - kissat

Az előző bejegyzésemben a hajápolás volt a téma, és akkor megígértem, hogy a következő bejegyzésem az arctisztításról illetve a reggeli és esti arcápolási rutinról fog szólni.

Nagyon fontos, hogy reggel és este is tisztítsuk és hidratáljuk arcbőrünket.

Én sok terméket kipróbáltam már, de legjobban az Ilcsi kozmetikumai váltak be, amit minden reggel és este is használok.

Felkelés után mindig langyos vízzel mosom meg az arcom, és nagyon fontos, hogy szárazra törlöm.

Első lépésként ezután az Ilcsi almás-citromos arclemosó tonikját használom. Egy vattakorong segítségével többször áttörlöm az arcom, míg tiszta nem lesz.

Második lépésként az Ilcsi almás-citromos arclemosó tejét használom, ez tisztítja a pólusaimat és hidratálja az arcbőrömet. Ez az arclemosó tej nehezebben szívódik fel, ezért legalább 4-5 percet várnom kell, míg tovább tudom folytatni a rutinomat.

Harmadik lépésként az Ilcsi Fekete Szappanát használom, amit nagyon vékonyan kell felvinni arcomra. Nedves vattakoronggal átdörzsölöm az arcom vele, majd ezután alaposan, bő vízzel mosom le. A Fekete Szappan kiszárítja az arcot, ezért az utolsó két lépés inkább már csak hidratálás miatt szükséges.

Negyedik lépésként vékonyan felrakom az Ilcsi Rozi Szérumot. Ez a szérum csipkebogyót és borsmentaolajat tartalmaz, ami könnyen felszívódik, és kifejezetten a gyulladt bőrre alkalmas készítmény.

Ötödik lépésként az Ilcsi Csipkebogyó Habkrémet használom, amit csak felkenek az arcomra.

Az esti rutinom is ugyanez, annyiban módosul, hogy ha szükséges, akkor a gyulladt pattanásokra az Ilcsi korrektorát használom, amit egész éjszakára fenthagyok, és ez miatt a gyulladás nagyrészt reggelre megszűnik.

Továbbá heti egy alkalommal az Ilcsi Harmonizáló spirulina zöld maszkját viszem fel. Ez egy por állagú termék. A port vízzel összekeverem csomómentesre, majd közepes vastagságban felsimítom az arcomra. 15-20 perc száradás után leszedem a maszkot az arcomról.

Nagyon fontos, hogyha problémás a bőrötök, otthon ne tesztelgessétek a különböző termékeket, mindenképp menjetek el először kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz, és tőlük kérjetek segítséget.

Remélem, hasznos volt számotokra ez a bejegyzésem, és tudtam segíteni Nektek!

Várom észrevételeiteket és kérdéseiteket! Nemsokára újból jelentkezem.

 

Szabó Laura Noémi

A bejegyzés trackback címe:

https://pedoszosok.blog.hu/api/trackback/id/tr6418041496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása