Pedoszosok

Pedoszosok

Szerelem

2023. február 14. - kissat

  Ez a történet egy fiú és egy lány szerelméről fog szólni, akik fiatalon találkoztak egymással, és boldogan élték a napjaikat.

 Egy buliban találkoztak először, és rögtön megtetszettek egymásnak, sokat beszélgettek és meséltek magukról, hogy jobban megismerjék egymást. Másnap beszéltek telefonon, és találkoztak egy parkban, sétáltak, majd este mosolyogva mentek haza és izgatottan várták, mikor látják újra egymást. Teltek-múltak a napok, hetek, majd egynap a fiú bemutatta a barátnőjét a családjának. Nagyon megkedvelték a fiú szülei és testvére is a lányt, aki ezentúl sokat járt hozzájuk. Mindig jókat beszélgettek és nagyon jóba lettek. Később a lány is bemutatta a barátját otthon, és a fiút is nagyon megkedvelték, főleg az apuka. Sokat jártak kutyát sétáltatni, moziba, és együtt jártak szórakozóhelyekre is.

Egy szép októberi napon a két fiatal elhatározták, hogy elmennek Keszthelyre, és megnézik a Festetics-kastélyt, mert mindketten nagyon régen látták. Mielőtt bemenetek volna, megvették a jegyeket. Ahogy beértek, elfogta őket egy nagyon jó érzés, hogy itt lehetnek és megcsodálhatják ezt a régi, de nagyon szép műemléket. Ezen kívül egy gyönyörű park mutatkozott meg a kastély mögött. Körbesétálták a szökőkutakat és a virágokat is. Be is mentek a kastélyba, ami rengeteg szobát rejtett, hatalmas volt a könyvtára. Nagyon szép volt, a kedvencük pedig az arany szoba volt. Hosszú asztal, fehér-arany falak és díszletek, nagy csillárok, szebbnél szebb díszes tükrök és festmények mutatkoztak ott. Mindent végig jártak majd este lementek a Balaton-partra, ahogy ittak egy finom forró teát és ettek kürtős kalácsot. Kicsit sétáltak a parton, majd elindultak haza felé.

 Hazafelé átbeszélték a napot, felejthetetlen élmény volt számukra, és biztos, hogy máskor is csinálnak majd hasonló programokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://pedoszosok.blog.hu/api/trackback/id/tr1318049592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása